zuid-hollandse delta

mkb-deal digitalisering

Digitaliseer jouw bedrijf met de mkb-deal!

Het is belangrijk dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Zeker op digitaal gebied gebeurt er veel. Cybersecurity, zoekmachineoptimalisatie of bijvoorbeeld een website die ook op een mobiel goed werkt. Stuk voor stuk voorbeelden van relevante onderwerpen. Maar voor kennis en de juiste handvatten zijn specialisten nodig.

Daarom hebben de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard, Westvoorne, MKB Rotterdam Rijnmond samen met de provincie Zuid-Holland de MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta gesloten om MKB-ondernemers te helpen bij hun vragen over digitalisering. In deze deal werken verschillende partners uit de regio samen om het brede MKB te ondersteunen bij het digitaliseren van hun onderneming.

 

In 2022 en 2023 hebben we, met behulp van vouchers, coaches en masterclasses ondernemers in de regio hierin ondersteund. Digitaliseringscoaches hebben ondernemers ondersteund bij hun digitaliseringsvraagstukken, diverse bijeenkomsten zijn per regio georganiseerd op het gebied van cybercrime, bedrijfsproces automatisering, employer- en employeebranding, AI/Chat-GPT, etc. Daarnaast hebben we ondernemers kunnen ondersteunen om met behulp van digitaliseringsvouchers om de noodzakelijke stappen te zetten bij hun digitaliseringsvraagstukken. Denk hierbij aan o.a. het bouwen of aanpassen van websites, ontwerpen van een nieuwe huisstijl, bedrijfsvideo’s, social media campagnes, verbeteren van hun digitale vindbaarheid dmv SEO/SEA, het opzetten en inrichten van webshops en het doorvoeren van procesoptimalisatie.

De inzet van digitaliseringscoaches en de voucherregeling is inmiddels gesloten.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN VAN DE CYBERH@CKTISCH BIJEENKOMSTEN IN 2024

Bijeenkomst

Goeree-Overflakkee

Inschrijven

Bijeenkomst

Voorne Putten

Inschrijven

Bijeenkomst

Hoeksche Waard

Inschrijven

Jouw mening telt!  Vul je onze enquête in?  

Wij hebben jouw hulp nodig. Om beter in te spelen op de wensen en behoeftes die leven bij ondernemers in de regio, hebben wij het Ondernemersonderzoek Digitalisering Zuid-Hollandse Delta opgesteld. Zo brengen we bijvoorbeeld in kaart welke onderwerpen we moeten behandelen in een masterclass. Met jouw inbreng kunt u dus invloed uitoefenen op onze plannen. De korte vragenlijst kan nog steeds worden ingevuld. Alvast hartelijk dank voor jouw  medewerking!

lees meer