zuid-hollandse delta

mkb-deal digitalisering

Digitaliseer jouw bedrijf met de mkb-deal!

Het is belangrijk dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Zeker op digitaal gebied gebeurt er veel. Cybersecurity, zoekmachineoptimalisatie of bijvoorbeeld een website die ook op een mobiel goed werkt. Stuk voor stuk voorbeelden van relevante onderwerpen. Maar voor kennis en de juiste handvatten zijn specialisten nodig.

 

Daarom hebben de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard, Westvoorne, MKB Rotterdam Rijnmond samen met de provincie Zuid-Holland de MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta gesloten om MKB-ondernemers te helpen bij hun vragen over digitalisering. Met behulp van vouchers, coaches en masterclasses worden ondernemers in de regio de komende 2 jaar hierin ondersteund. In deze deal werken verschillende partners uit de regio samen om het brede MKB te ondersteunen bij het digitaliseren van hun onderneming.

De voucherregeling loopt tot eind september 2023 en op-is-op!

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ.

bekijk hier onze aanbiedingen als ondersteuning

Webinars & Masterclasses

Informatie en inspiratie

Lees meer

Digitaliseringscoaches

Advies op maat

Lees meer

Digitaliseringsvouchers

Direct in actie

Lees meer

Jouw mening telt!  Vul je onze enquête in?  

Wij hebben jouw hulp nodig. Om beter in te spelen op de wensen en behoeftes die leven bij ondernemers in de regio, hebben wij het Ondernemersonderzoek Digitalisering Zuid-Hollandse Delta opgesteld. Zo brengen we bijvoorbeeld in kaart welke onderwerpen we moeten behandelen in een masterclass. Met jouw inbreng kunt u dus invloed uitoefenen op onze plannen. De korte vragenlijst kan nog steeds worden ingevuld. Alvast hartelijk dank voor jouw  medewerking!

lees meer