Digitaliserings
vouchers

Direct in actie  met een voucher 

Misschien heb je als ondernemer al een heel concreet idee hoe je met digitalisering aan de slag kunt. Bijvoorbeeld om nieuwe klanten te bereiken of een proces digitaal in te richten. Hiervoor hebben wij de voucherregeling. We kunnen  je financieel ondersteunen bij de uitvoering van je idee. Daarvoor kun je de digitaliseringsvoucher aanvragen. Zo ben je altijd vrij om een expert in de regio in te schakelen die het best bij jouw vraagstuk past. Met de voucher vergoeden wij een deel van de kosten voor advies of uitvoering.

De voucherregeling loopt tot eind september 2023 en op-is-op!

Leveranciers

VOUCHERAANVRAAG MKB-DEAL DIGITALISERING

Heb je een specifieke vraag of behoefte aan een partij die voor je aan de slag gaat? Dan kun je gebruik maken van de voucherregeling.

De voorwaarden
Voordat je onderstaand formulier invult, check eerst de
digitaliseringsvoorwaarden of je aan alles voldoet!

Download
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload hier de pdf van kopie Kamer van Koophandel uittreksel (pdf)

50fte

Het voucherprogramma is voor mkb ondernemingen met maximaal 50 fte. Fte staat voor fulltime-equivalent. Het is een rekeneenheid waarmee de omvang van een functie of de personeelssterkte kan worden uitgedrukt. Eén fte is een volledige werkweek.

Gegevens aanvrager

E-mailadres(Vereist)

Digitaliseringsbehoefte en doelstellingen

Beschrijf hoe de digitalisering bijdraagt aan een verhoging van de omzet of een besparing van de kosten van de onderneming. En wat zijn de verwachte resultaten van de digitalisering?

Wat is het totaalbedrag van de complete investering (exclusief btw) waarvoor je de voucher aanvraagt?

Alleen getallen invullen.

Welk voucherbedrag (exclusief btw) vraag je aan?

Alleen getallen invoeren. De voucher heeft een maximum van €2.000,- (exclusief btw) en dekt 50% van de digitaliseringskosten zoals die in de voorwaarden zijn vermeld.

Digitaliseringsleverancier

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload hier de pdf van kopie Kamer van Koophandel uittreksel (pdf)

Upload hier de offerte in pdf formaat

Toegestane bestandstypen: pdf. Max. Bestandsgrootte: 8 MB.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Ben je als aanvragende ondernemer (in)direct (bijvoorbeeld via een holding) mede-eigenaar van de digitaliseringsleverancier?

Mede-eigenaar(Vereist)

Toestemming

Goed om te weten...

Wanneer het formulier succesvol is ingediend, verschijnt direct een bevestigingsmelding op de webpagina en ontvangt de aanvrager binnen 30 minuten een bevestigingsmail. Controleer ook de spamfolder op deze mail. Heb je deze mail niet ontvangen, stuur dan direct een melding naar digitalisering@mkb-rotterdam.nl. Alleen met een bevestigingsmail kan je voucheraanvraag beoordeeld worden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u leverancier?  En wilt u ondernemers helpen? 

Wilt u ondernemers coachen of heeft u een product of dienst waarmee u ondernemers digitaal vaardiger maakt? Meldt u zich dan hier aan zodat we u op onze leverancierslijst kunnen opnemen.

Schrijf je in